Otomotiv Sanayii Gençler ile Buluştu!

16-19 Temmuz tarihleri arasında dördüncüsü gerçekleşen Otomotiv Yaz Kampı büyük başarılara imza attı. Otomotiv sektörünü gençlere tanıtmak amacıyla OSD İnsan Kaynakları Komitesi, İK Proje Ekibi tarafından geliştirilen ve hayata geçirilen kampa bu sene 58 binin üzerinde öğrenci kayıt oldu. 50 bin 334 kişinin katılım sertifikası aldığı eğitimde 15 bin 553 kişi başarı sertifikası almaya hak kazandı.

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB)'nin destekleri ile lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlikte 900 dakika eğitim gerçekleştirildi. Ortalama günlük 121 binin üzerinde tekil izlenme sayısına ulaşan kampta, toplamda 465 bin izlenme gerçekleşti.  OSD Yönetim Kurulu ile Genç Sohbetler ile OSD İK Liderleri ile Genç Sohbetleri ortalama 39 binin üzerinde canlı izleyen öğrenciler merak ettikleri soruları sorabilme şansı yakaladı.  

Birbirinden etkili eğitimler , C- Level sohbetler, gelişim rotası ve daha fazlasını içeren deneyimleri ile Otomotiv Yaz Kampını ülkemizdeki gençleri ile buluşturmuş olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.


Diğer Haberler