Otomotiv Dünyası Gençlerle Buluştu!

1-14 Temmuz tarihleri arasında Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB)’nin destekleri, MESS/MEXT’in katkıları ile düzenlenen online tamamen ücretsiz ve sertifikalı Otomotiv Yaz Kampı etkinliğimiz ilk yılında büyük başarılara imza attı. Pandemi döneminde öğrencilerin staj imkanının kısıtlanmış olması ve otomotiv sanayii farkındalığının arttırılması amacıyla OSD İnsan Kaynakları Komitesi, Eğitim Çalışma Grubu tarafından geliştirilen ve hayata geçirilen Otomotiv Yaz Kampı’na 53 binin üzerinden öğrenci kayıt oldu. 

Online olarak yapılan açılış etkinliğ OSD Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün, OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik ve MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol'un katılımlarıyla gerçekleşti.

Üye firmalarımızın düzenlediği hepsi birbirinden ilgi çekici konuların yer aldığı 12 oturum, sanayiinin önde gelen uzmanları tarafından gerçekleştirildi. 19 bini canlı olmak üzere 34 binin üzerinden izlenmeye ulaşan oturumların sonunda düzenlenen workshoplara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

36 binin üzerinde öğrenci tarafından canlı izlenen, OSD Yönetim Kurulu ve OSD İK Liderleri ile gerçekleştirilen Genö Sohbetler etkinliklerinde öğrenciler merak ettikleri soruları sorabilme şansı yakaladı. 
 

Online workshoplar, C- Level sohbetler, dijital fabrika turu ve daha fazlasını içeren deneyimleri ile Otomotiv Yaz Kampını ülkemizdeki gençleri ile buluşturmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz.


Diğer Haberler